Quote Originally Posted by Igi View Post
Meni je samo zasmetalo ovo "realno"......
Nije namenjeno da te provocira...

Kada sam zvao da pitam moze li BBM da se ubaci u moju vikendicu koja se nalazi na obroncima kanjona Morace, ladno su me odbili... TotalTV to moze... Oni pice na satelit i za to se kaze da moze "BUKVALNO sa svakog mjesta u CG", i to je realno... Ovo sto vi pricate NIJE......
Moguće tog trenutka nije bilo repetitora koji za tvoj deo odgovara, ne navodiš mi precizno. Kad bude pokrivena cela Crna Gora postojaće komunikacija linkova.Biće svakome dostupno...jer to MMDS sistem omogućava

Najbolja ponuda kanala? Ne moze zaposleni u BBM da meni kaze da ima bolju ponudu kanala od neke druge firme jer je to stvar ukusa... Vi NEMATE SVE kanale koje ima TOTALTV pa jos da dodate neki preko, nego zaostajete, bogami, za njih podosta, a komentar na to je "ionako su ti kanali smece"... Dakle, opet nije realno......
Slažem se da je stvar ukusa kad pričamo individualno. Na generalnom nivou , tačno se zna, koji su traženi kanali i kako se bazira ponuda.

Najjeftinije cijene? Cijena ne moze biti jeftina... Moze biti niska ili visoka... Jeftin moze biti proizvod... Opet nerealno......
Pa šta sad ...igra reči?!?!? Cene za pruženu uslugu su najpovoljnije.

Fenomenalno obucen tim? Dje se oblace? U MaxMaru? Degutantno je za sebe i svoje kolege reci da ste FENOMENALNI... Na veliku zalost, u CG ima jako malo FENOMENALACA i oni su na cijeni i sigurno ne rade u BBM ni u neku drugu firmu koja se bavi slicnim stvarima... Opet nerealno......
Žao mi je što sve shvataš kao provokaciju...Smatram da je veoma na ceni profi tim , kad ga imaš, a BBM ga ima i neću reći da se ne ponosim time...

6 mjeseci, i provjeren je? Nije valjda pasteta ili sir pa ga probas i znas valja li... Evo ADSL radi vec trecu godinu pa jos nije provjeren... 6 mjeseci rada je NISTA i ne moze se reci da je servis provjeren, pogotovo ako na Zabjelu u zgradi cim padne kisa meni se gubi slika i na poziv vasem FENOMENALNO obucenom timu, dobijam odgovor da kupim NOVI televizor, jer mi staro ne valja, iako je STARI star 4 mjeseca i jos je u garanciji, a nisam se usudio za njega da kazem da je provjeren... Opet nerealno.........
Mislilo se na "proveren" kao neko ko već postoji i ima korisnike u odnosu na novu ponudu koja tek treba da prođe ono što smo mi.
ADSL se baš jeste pokazao ...sad kako...to je diskutabilno.
Niko ti na poziv nije mogao reći da ti je neispravan TV. Mogla ti je reći tehnička služba, ukoliko su ti dolazili i ako jeste onda je to tako!

I za kraj ostavih jedinu realnu stvar... 20 hiljada korisnika... Vi se ponosite time? Za 6 mjeseci? Prvi i jedini NACIONALNI kablovski operater? Pogledajte sto je Mtel uradio sa WiMax-om... Pokupio je vise korisnika za mjesec dana u samoj PG, a ljudima je preca televizija od Interneta... Ja bih prije rekao da je to DEBAKL za BBM, ali vi ga tumacite kako zelite... E to je realno...
Nemaš predstavu o čemu pričaš....To su fenomenalni rezultati.
A Wimax...tu ćeš se jako ,jako iznenaditi.

U svakom slučaju,volim što si izneo svoje probleme.Sad, negde si bio neinformisan, negde samo ogorčen...a negde imaš i sreće-napiši pvt da vidimo to Zabjelo što mu smeta kiša