Prvo, Varvarima svaka cast!Nikada nijesu bili brojniji i bolje navijali!Hajdukovi navijaci su se ponasali katastrofalno!
Prije utakmice, prolazeci Hercegnovim, uzvikivali su ,,Srbe na vrbe", sto je naravno revoltiralo gradjane Hercegnovog, koji su vecinom Srbi, te su ih isti ,,ispratili" kamenicama!
U Jazu, blizu Budve, grupa ,,Delija" je imala jedan okrsaj sa Splicanima koji su takodje iz svojih autobusa, zasticeni policijom, uzvikivali ruzne parole na racun Srbe!
Naravno i tu su dobili ,,po zasluzi"
Nije im ni to bilo dovoljno, pa su na samoj utakmici DVA PUTA gadjali BAKLJAMA zapadnu tribinu stadiona(zasto su trebali napustiti stadion)~
I na kraju, mislio sam da su nesto ali sam shvatio(bio sam na istocnoj tribini) da su veliko NISTA!
Varvari su im ocitali lekciju i sada javno pozivam sve privredne subjekte,drzavu Crnu Goru , da stanu iza njih i da im organizuju put u Split!
Svih 4000 Varvara u Split!
Treba platiti autobuse i karte, sto je za ove nase biznismene smijesna cifra!
Zato pokazi se drzavo Crna Goro i omoguci Varvarima da u velikom broju dodju u Hrvatsku!
Buducnost ima pravo na 10% ulaznica i TREBA KUPITI SVE!
Da se zna da Buducnost nije provincijski tim i da moze svojim najvjernijim navijacima omoguciti da se nadju u Splitu!
Ako se sve zavrsi na 100-tinjak navijaca koji su se sami organizovli onda bi to bila sramota!
Znaci ,TRAZITI OD UPRAVE DA OBEZBJEDI KARTE ZA SVE VARVARE KOJI SU JUCE BILI NA UTAKMICI!
SIGURAN SAM DA BI SVI POSLI U SPLIT!!!!!!!!!!
Za mene je ovo najvaznija stvar narednih dana!
HOCEMO SVI U SPLIT!
UPRAVA MORA OBEZBJEDITI KARTE, ALI NE ZA 100 VARVARA NEGO ZA 4000 hiljade !!!!!!
Ako to ne uradi onda nju nije briga za klub ni za svoje navijace, jer PONAVLJAM-NOVAC SE MOZE BEZ PROBLEMA NACI AKO SE ZELI!!!!!!!!!!!!