Results 1 to 25 of 8752

Thread: [TRŽIŠTE] Cijene | ponuda | potražnja

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    423
    Thanks Thanks Received 
    1,359
    Thanked in
    918 Posts

Quote Originally Posted by Dzi View Post
    Pa ja ne znam nikoga, što ne znači da ne postoje. A i velika je razlika ako ti pričaš za PG a ja za primorje, jer razlika u cijenama je i dalje osjetna tj gore i može nešto povoljno da iskoči za razliku od Boke, čak i u novogradnji.

Nego, ako vi stvarno smatrate da je danas lakše nego ikad uzeti nekretninu, ja bih se dobrovoljno povukao iz diskusije.
    Povoljno ne postoji, postoji samo "prihvatljivo i mozemo se ukalkulisati za kredit" i "totalno luda cijena i nemamo sta razmisljati o kreditu". Nije novogradnja "biti ili ne", kao sto nije ni "moram biti u centru i 50 metara od plaze" presudni faktor svima.

Evo konkretno u Novom koji je u krv skup, ipak se moze naci i dalje ponesto za cijenu od ~2.8k - ~3k i u novogradnji (trenutno npr. Topla 2) te ljudi i uzimaju. Naravno da ce rijetko ko sa prosjecnim (ili nesto vise iznad prosjeka) primanjima priustiti nekretninu tik uz more i za cijenu od 4-5-6k al to ni nije prica... Prica je da je u zadnjih par godina lakse ljudima sa prosjecnim primanjima (parovima) uzeti nekretninu (radi kredita naravno) nego ikada ranije u zadnjih 30ak godina. To je cinjenica, jednostavno je tako zahvaljujuci kreditnoj sposobnosti (na kraju krajeva imas info o kreditima i za sta se uzimaju, u kojem obimu i koliko je to raslo u zadnjih par godina pa pogledaj sam).

Nista od ovoga ne znaci da se nece nesto i mijenjati jer evo kako izgleda cijene samo idu gore i gore...

2. The Following User Says Thank You to beatnological For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)