Originally Posted by
moon safari
mmmmneznam, djelovalo mi je u skladu sa prvom rundom protiv blazersa, slican raspored minuta. mcdaniels u elitnoj formi na foxu je problem za spurse, iako je jaden usao u probleme sa licnim. ocekujem neka prilagodjavanja u drugoj, mozda i kornet + wemby na terenu. nisam neki mitchov fan, ali ne mislim ni da je nesto posebno usrao.
3 medjusobne utakmice koje je wemby igrao ove sezone su zavrsene sa zbirno 6 poena razlike, sve 3 na po 1 posjed (1-2-3 razlike).
Daj ne zezaj, Castle na Randlea je nevjerovatan promasaj. Cijeli dan razmisljam koja je ideja toga i sjetio sam se utakmice Spursa i Warriorsa od prije 11 godina kada je Pop ugusio Stepha tako sto je Kawhija stavio na Greena i oduzeo mu pick. Ovdje je to bio promasaj jer je u zadnju cetvrtinu Ant usa u seriju dok ti najbolji spoljni defanzivac stoji na Randlea i pri tom ima problem sa faulovima. Chamoagnieju dozvoljavas da zavrsava na Antu? Keldonu? Imas najdominantnijeg igraca lige sa kojim zaboravis pik da uradis, pogotovo imajuci u vidu da si tako rijesio Portland u cetvrtoj utakmici.
Bas nejasno vodjenje utakmice..
Sent from my AC2003 using Tapatalk
"Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".
Bookmarks