Results 1 to 25 of 5811

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2026]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    1,552
    Thanks Thanks Received 
    2,162
    Thanked in
    1,033 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Svako malo se vraćamo na iste rasprave. Nisu Srbi bili diskriminisani po nacionalnom ključu, nego po partijskom. Srbima iz dps-a je bilo odlično. Za to ti je dovoljan dokaz ponašanje prosrpkih partija koje su bile lokalne vlasti do 2020. godine, kao i njihovo ponašanje otkad su u vlasti na državnom nivou. Ne zapošljava Mandić Srbe koji nisu iz nsd, nego one koji su u njegovoj partiji. Isto radi i Lepoglavi, isto radi i Tinjalica. Svi zapošljavaju svoje partijske vojnike i članove svojih porodica. I danas i za vrijeme dps-a je BS zapošljavao svoje članove porodica, funkcionere i glasače. Da nisu kojeg muslimana zaposlili is dps-a ili iz sdp-a? I obratno, da nije koji musliman funkcioner dps-a i sdp-a zaposlio muslimana glasača BS-a?

Partijski ključ je uvijek bio primarni, ugroženost na osnovu nacionalne pripadnosti je propaganda koju su profesionalni ugroženi pripadnici upiši_po_želji_naroda debelo naplatili. I naplaćuju i dalje.
    Znam ja to vrlo dobro,ali su prosrpske partije to koristile da pale narod na pricu o diskriminaciji. Nešto kao sad recimo u bijelom polju dje živi veliki broj ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi i da je sreće ne bi se tu gledalo ko je koje nacije i vjere,nego u koju si partiju,ziva istina.
    Znam jedan dobar primjer čovjeka (izjasnjava se kao srbin)koji je bio žestoki protivnik mila djukanovica i njegove vlasti,uzeo je njihovu člansku kartu i zaposlili ga.
    Doduse,nije bas tako skoro bilo nego prije nego sto su izgubili vlast.

Ono sto je ružno,lose,pa i opasno je to sto nam političari nameću ili su nametali pricu o diskriminaciji cijelog jednog naroda da bi politički profitirali. Sad vidimo kako je srbima u vlasti lose,ne čuju se živi.

Rekao sam dobrom drugu koji se izjasnjava kao Srbin prije par mjeseci,džaba su dosli dfovci na vlast kad se to ne odnosi na sve Srbe u ovoj državi,nego samo na one partijske poslušnike. Tako da sam svjestan ovoga sto si napisao.
    Mi smo zarobljena država(i dalje) samo sto smo sad partijski zarobljeni,grdje nego u vrijeme dRpsa.
    Last edited by AdO_pG; 30-01-26 at 16:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 16 users browsing this thread. (0 members and 16 guests)