Originally Posted by
AdO_pG
Ne brani niko turke radi toga sto su turci(ili kurdi,šta već) nego sto su naši fašisti sebi dali za pravo da zastrasuju,ceraju i demoliraju imovinu toga naroda u ovoj državi,samo zato sto su iz turske.
Ako je to vama odje na forum u redu,onda ste isti kao oni na ulicama,ko god ne osudi ovakvo ponašanje bolesnih idiota.
Nego me malo cudi to sto se evropljani ne oglašavaju,ovo nečije maslo može biti vrlo lako.
Ado, djeluje mi kao dobar momak i imao si potpuno zdrava razmisljanja do zadnja 2 dana. Bar te religijske teme, a ovo sa turcima jeste religijska tema, nisu doticale. Ovi sto divljaju su isti oni koji bi bili glavne budale na ratistima, i koje prati mladjarija koja jos uvijek pokusava da dokuci za sta se koriste neke stvari na tijelu, zajedno sa mladjarijom koja ima nerazjasnjene odnose sa sobom samima i ne zna dje da pripada.
Problem je Ado, sto svi ovi koji brane Turke, brane ih iskljucivo radi iste vjeroispovjesti. Bez svoje glave i svog stava, samo braneci nesto sto im je nametnuto u mladosti. A onda, poput jednog kolege sa foruma, prikrivaju svoje primitvne stavove na razne nacine, iako se u sustini vidi da je povod iskljucivo religija.
Evropljani se ne oglasvaju jer oni prolaze ili su prolazili kroz ono sto mi prolazimo sada, vidis i sam rast desnciarskih stranaka.
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
Bookmarks