Originally Posted by
outline
dani prolaze, napadi svakakvija se nastavljaju na mujovića. premijer države nije stao u njegovu odbranu, kao niti jedan jedini ministar. nisam advokat aktuelnog gradonačelnika PG, ali je sramno da ga je komplet sistem koji se 'kune' u eu ostaviog samog. jer od kolektora zavisi dosta toga nečega. sve ove splačine zeCke koji napadaju mujovića je dps kupova za 2e, i bili su 'Crnogorci'. sad su već 'Srbi'.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Базен црвеног муља је опасна ствар, не само за Ботун, већ много шире и треба га санирати, рецимо по принципу јаловишта у Мојковцу.И то ће се морати одрадити веома брзо.
О томе сам писао овдје још док су тврдили да нас "нато бомбе" поотровале, а понављао док су оне будале на идентичан начин, хушкајући народ "браниле" Сињајевину.Да се не бавимо стварним проблемима, и да нас трује азбест, црвени муљ, радиоактивни громобрани (коначно уклоњени прије коју годину), лоше управљање отпадом, наша некултура и лоше животне навике.
Не кривим ја народ.То је периферија и ту не мислим на удаљеност од центра града.Не треба ту очекивати неку памет, па ни од овог несретника.
Проблем су хушкачи, конкретно Пипун, који то ради да се не затвори поглавље 27., иначе најтеже и најскупље поглавље.Заштита околине.
Знамо по чијем налогу.
Last edited by BAR; 04-10-25 at 08:48.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Bookmarks