Zna li neko kako mogu podesit ovaj Xbox da bude sposoban da radi kao sto treba.(Jer se ovaj moj ponasa onako kako ne treba da se ponasa)

imao sam xbox series s i prije nego ga je burazer ponio sa sobom da se zanima na work and travel.(taj je funkcionisao na turski i meksicki store bez problema na nase platne kartice)
kupih novi i ne mogu izac na kraj sa njim nema sile, probah i us, meksicki, turksi, argentinski i kanadski store i u pocetku mi nije dozvoljavao da ubacim platnu karticu na app nego mi javlja na Cardholder name da moram da ispravim podatke ili probam neku drugu karticu.

To sam nekako zaobisao tako sto sam promijenio wifi mrezu i konektovao se na moj telefonski hotspot i nakon toga scedoh da uzmem ovaj gamepass kad mi ono javlja oops, nesto je veli poslo po zlu, probaj kasnije.

Hiljadu cuda sam probao zvao support, ma nema resenja...3 support agenta i svaki prica svoju pricu...jedan doduse rece da trebam da cekam 30ak dana da taj neki sistem njihov po automatizaciji utvrdi da sam ja u taj neki region tako sto bih naravno morao koristit xbox na taj region tih 30ak dana.
Ostali su rekli da ne mogu nac resenje bez da imam karticu iz tog regiona na koji je xbox podesen. Nakon nekoliko pokusaja poceo sam da dobijam drugi tip errora kada bih pokusao da kupim igricu ili game pass a to je da podesim da mi se store region i region kartice poklapaju.

Probao sam i gift card da kupim ali mi ovaj xbox ne dozvojlava da ga redimujem.

Tako da, ako neko zna neko resenje i koristi xbox normalno, znacila bi mi pomoc.

Hvala unaprijed i cheers sto bi se reklo.