Quote Originally Posted by Dzi View Post
Baš bih volio da vidim lika koji da 630k za stan u PG.
sve je otislo u pitu i izgubilo smisao
ali, da budemo realni, izmedju toga da u onu zgradu platis opremljen stan od ~120m2 + 2 garazna mjesta i ostavu 550-600000 eura ili da na kraj tolosa za te pare da kupis isto to ili manje u zgradi sa 200 stanova za bih iskreno birao ovu "privatnost"

kod nas se starogradnja prodaje toliko da su trosobni stanovi preko morace, na trg bozane vucinic itr po 300-400000 skoro... jeste, ovo je 50-100% vise, ali se stvarno ne proedi

a zaboravljate racunat da ima ljudi koji lagano imaju kucne budzete po 7-10k mjesecno od posteoga rada... ne previse, ali ima.. ne prodaju se ni hiljade ovih stanova no 10-15 godisnje vjerovatno

Quote Originally Posted by outline View Post
ako čega ima u pg to su kompleksaši kojima je cilj da se pokažu. tako da svaka roba ima svog kupca.

ima ovih koji bolje prate od mene al siguran sam da za te pare možeš kupiti plac i sagraditi sjajnu kuću po svom meraku daleko od tone betona.

Sent from my iPhone using Tapatalk
jeste, ali ces, ako zelis mir i privatnost, biti poprilicno daleko od PG

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
Prosjecno ulaganje u te ruine od 'kuca' je 400-500K eura.

Tako da je strategija dobra da privuku parase u mrtva mjesta, jer ne privlace ljude koji ce da se skuce, nego nekog koje je to druga, treca nekretnina.

Sent from my SM-A566B using Tapatalk
500k mozda ako su ih kupili taman 6 i imaju bazene

Quote Originally Posted by 357 View Post
Ahahah, kako procitah clanak ulazim na forum i vidim da se o tome pise
https://citymagazine.danas.rs/lifest...-svojim-ocima/

Kosic i Žusp su gospostina za ovo.
Izguglah da vidim dje je ovo - centar Sicilije, treba oko sat- sat i po voznje do obale, a do Palerma i Katanije i duplo vise.
Sto je najjace, nema tu ni v od vila, male ruinirane kucice lamele. Znaci, nista hektari vinograda i tome sl.
Tako da ovo vise dodje kao ulaganje u Cuce ili Banjane, ali bez zemlje, nego samo ruinirani objekat u koji se stuku stotine hiljada eura.
Nema, povrat investicije zagarantovan
ne ne, te za euro su samo kuce - stare, oronule... eto moze se prespavat, ali se mora renovirat full

vinogradi idu uz one vece renovirane po toskani i slicno - redovno mi iskacu oglasi - kliknes 2x i gotov si

da imam para kao pojedini bukvalno bi bilo zbogom zohari
no opet, ti te imaju para vole gradove, makar i male, samo da im se neko divi