Ljudi vi ne kapirate, claim credit je najisplativiji nacin trgovine na Temu mada samo UKOLIKO imate 74 eur vrijednost da trgujete.
Sa ovom akcijom na trgovinu od 74 eur TEMU vraca 50,5 eur, sto je 68% popusta prevedno u procentima.
Malo zvucim kao TEMU reklame, ali ovo bas jeste ovako.
Nije, barem meni nije, cijena koja mi je bila u korpi je cijena koja je i ovamo.
Moze se desiti da ti u korpi racuna cijenu sa kreditima koji su ti ostali na racunu, onda ti umanjuje cijenu, ali osnovna cijena je ista
claimcredit sto je najjace mozes da koristis i sa proizvodima koji su pojedinacno na popustu kad ti dodje special discount, samo ga stavis u korpu, a na claimcredit stranicu ti povuce zadnje stvari iz korpe i popust koji si uzeo na njih.
Recimo neku stvar sto je bila 15 eur, sa special discount akcijom mi je doslo na oko 5 eur, i ja sam taj proizvod od 5 eur onda ubacio u korpu na claimcredit i prakticno na njega dobio jos 68% popusta u vidu povrata kredita
Ukoliko trgujete po 10/20 eur, claimcredit nije za vas i bolje su vam ove pojedinacne akcije, ali ako trgujete nesto u vrijednosti od 74 eur, prakticno ga placate 23,5 eur, veceg popusta od toga nema na TEMU
Bolje od drugih akcija je sto na claimcredit su svi TEMU proizvodi, ne samo neka selekcija koju naprave, nego cijeli TEMU mozete trgovati na claimcredit ako kucate u search.

Reply With Quote
Bookmarks