Quote Originally Posted by zvoncica View Post
Koliko sm vidjela u Hrvatskj kamere postoje od Debelog brijega do Dubrovnika...takodje niko ne vozi brze od ogranicenja...sto kod nas ne moze da se naprvi ist stvar? Ja vjerujem da bi kamere rijesile problem, nama je receno da vodimo racuna jer ako prekoracis na granici te ceka cestitka...znaci, ako si stranac na granici a ako si domaci na kucnu adresu i to neke bih drakonske kazne uvela pa vozi!
A poseban krug pakla ovima preticacima kolona...znaci rijeci nemam koliko me iritiraju bahati ljudi!
zato sto je iza kamera obicno softver, a on pise kazne i salje "na adresu"... vjerujem da se pusti u rad kod nas, poslije nedelju dana bi posta cg kamionom dogonila kazne pred ministarstva i vladu
ali evo i da iskljucimo razne CG/P/VCG/MN brojeve, opet ostaje ponavis civilnih tablica im, onih bez tablica im auta itd itd - a to im nikako ne odgovara jer sami oni koji bi trebali da rade na tome miniraju projekte zbog svoje guzice - jer kod nas "niko" dalje od guzice ne vidi

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
Putovati u intervalu između 9:00h - 12.00h (podne) , najmanja je vjerovatnoća da naletite na kamikaze i neki udes, trebalo bi i najmanja gužva biti tada. Ja tako praktikujem u zadnje vrijeme, na obdan ne idem uopšte, pre$edne ti dan kad se vraćeš uveče, za špic sezone pričam (sad pa do kraja avgusta).
krenem u 11 jete vruce, ali je 50% manje budala
sinoc oko 7 do CT i oko ponoci nazad - WRC sto kologa rece... ko da svi imamo opciju da kliknemo MENU pa restart/retry zivotu