Results 1 to 8 of 8

Thread: Zdrava / organska hrana

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    625
    Thanks Thanks Received 
    2,093
    Thanked in
    779 Posts

Default Zdrava / organska hrana

Predlažem da otvorimo jednu temu na kojoj ćemo razmijeniti kontakte i preporuke proizvođača zdrave i organske hrane u CG (voća, povrća i mesa).

Sticajem okolnosti, morao sam radikalno da promijenim ishranu zbog zdravstvenih razloga, a čitajući zadnjih par mjeseci puno literature i prateći istraživanja, shvatio sam da je hrana koju kupujemo u marketima i pijacama prekomjerno tretirana hemijom i jako loše utiče na zdravlje, a to je prije svega jako loše po našu djecu u periodu razvoja, kada je najvažnije da jedu zdravu hranu.

Za početak, dobio sam preporuke za plantažu Zuber za jagode, trešnje i kupine (067-668-348).

Teleće, juneće i jagnjeće meso kupujem u Pljevljima u mesari Delić, posebno naglasim da mi pripreme meso od stoke koja je iz seljačkog otkupa, tu inače godinama kupujem meso i nema greške sa njima. Prave i odlične ćevape, sudžuk, suvo meso, sve bez hemije i suvišnih aditiva.

Imate li provjerene izvore za kupovinu zelene salate, krastavca, paprika, luka? To mi je trenutno najneophodnije, a još uvijek ništa nisam našao. Imam na sjeveru par provjerenih izvora, ali gore sve to kasnije sazrijeva.

2. The Following 2 Users Say Thank You to Djed_Djuro For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)