Moja saga sa firmom Komroll je konačno završena. Od 16. marta do danas, mislim da sam imao dovoljno razumijevanja i strpljenja, a ovoliku količinu amaterizma nisam do sada sreo.
-Od 16. do 20. marta sam ih molio da rezervišu termin da neko dođe da uzme mjere, jer ne vjeruju mome mjerenju, žele da budu 100% tačni, šta god to značilo.
-18.03. dobijen cjenovnik i formirana cijena proizvoda
-21.03. izmjereno
-25.03. su formirali prvu cijenu, na moj upit od dostupnim bojama i dezenima sam čekao odgovor tri dana.
-28.03. javljaju da na stanju imaju par varijanti bijele boje i da im ostalo stiže za "par dana".
-14.04. nakon neodgovaranja na pozive i poruke, javljaju da je materijal stigao i šalju slike uzoraka.
-16.04. naručujem tačnu boju
-18.04. ujutro javljaju da su primili narudžbu, a popodne zovu i javljaju da je došlo do povećanja cijene materijala za ~40% te da ne mogu da ispoštuju datu ponudu. Pristajem na izmenu cijene jer mi je sad već hitno, a oni tek sutradan
-19.04. prihvataju posao i daju krajnji rok za ugradnju 04.05.
Naravno, do danas se niko nije javio. Zovem ih popodne neđe, samo da vidim da neće slučajno biti u ovih dan-dva, na šta mi odgovaraju da ne znaju šta se desilo, da je neki drugi kolega bio zadužen za daj posao i "sad ćemo sve provjeriti i javljamo se brzo". To brzo javljanje je bilo noćas u nakon 20.30h u vidu još jednog spina preko Viber poruke.
Dakle, ako se desi da vam trebaju zavjese po mjeri, gledajte neđe drugo.
Takođe, ako budete radili posao sa njhovim individuama Markom Bulatovićem, Nikolom Slavkovićem ili Jelenom Laković, znate što vam je činit.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk

Reply With Quote
Bookmarks