Da, da, kolega Đurkoviću, jasno vas čujemo u titogradskom studiju, ali čini se da Pep Guardiola ne čuje nas i ne prati forum!
Nisam vala Porto gledao pa ne znam kakav je sad, ali dok je bio u Barci je izgledao dobro - samo što on nije zadnji vezni iako bi mu se po izgledu i konstituciji to reklo, a čini mi se da City očekuje od njega da bude baš zamjena za Rodrija. Ja pamtim da je bio relativno spor i trom, nisam siguran kako im to išta znači budući da im treba malo života i mladosti na sredini. Možda od njega napravi Pep igrača, makar je on dostini promijenio pozicije i stvarno ih unaprijedio.
U pravu si za ova ostala pojačanja, sve imena ispod radara, a vjerovatno ih oni odavno prate i laganije dovode bez puno javnog prenemaganja i cjenkanja kako to rade ostali engleski klubovi. Ne znam, ova sezona mi izgleda gotova jer sam ih gledao baš sinoć i ništa to nije valjalo, potpuno su potonuli. Možda hoće da preventivno dovode sad igrače jer poslije ovakve sezone svi će im na ljeto tražiti +20% na konto toga što znaju da su očajni za pojačanjima.

Reply With Quote
Bookmarks