Results 1 to 25 of 165

Thread: Premier League 2024-25

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    502
    Thanked in
    311 Posts

Quote Originally Posted by efamouspg View Post
    Ali ove ljude sto je Siti doveo haha, Marmoush, Kushanov, jos nekog Brazilca cini mi se, i sad evo Nika Gonzalesa. Svi po 60-80 miliona, ja prvi put cujem za sve njih i nevjerovatno kako se gadjaju ciframa.

Niko je inace bio sasvim solidan igrac za Barsu, promovisan kad i Gavi, ali totalno drugaciji profil. Mislim da je onda presao malo u Valensiju, ali se evo skrasio u Porto kao jako bitan igrac i evo transfera u Siti, e bas me zanima koliko je sad dobar, a cisto sumnjam.

@To Madeira cujemo li se
    Da, da, kolega Đurkoviću, jasno vas čujemo u titogradskom studiju, ali čini se da Pep Guardiola ne čuje nas i ne prati forum!

Nisam vala Porto gledao pa ne znam kakav je sad, ali dok je bio u Barci je izgledao dobro - samo što on nije zadnji vezni iako bi mu se po izgledu i konstituciji to reklo, a čini mi se da City očekuje od njega da bude baš zamjena za Rodrija. Ja pamtim da je bio relativno spor i trom, nisam siguran kako im to išta znači budući da im treba malo života i mladosti na sredini. Možda od njega napravi Pep igrača, makar je on dostini promijenio pozicije i stvarno ih unaprijedio.

U pravu si za ova ostala pojačanja, sve imena ispod radara, a vjerovatno ih oni odavno prate i laganije dovode bez puno javnog prenemaganja i cjenkanja kako to rade ostali engleski klubovi. Ne znam, ova sezona mi izgleda gotova jer sam ih gledao baš sinoć i ništa to nije valjalo, potpuno su potonuli. Možda hoće da preventivno dovode sad igrače jer poslije ovakve sezone svi će im na ljeto tražiti +20% na konto toga što znaju da su očajni za pojačanjima.

2. The Following 2 Users Say Thank You to To Madeira For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)