Originally Posted by
Massaro
Kakve veze Šaranović ima sa ubistvom?
Ko uopšte ima veze sa tim ubistvom, sem ovog što je mrtav?
Kakve su to priče?
A već sam 100 puta napisao da gradske vlasti mogu na milion načina pokazati inicijativu da se bezbjednost u gradu podigne na viši nivo.
Kroz akcije, inicijative, apele, zahtjeve prema državnim organima, intezivnu saradnju sa istim, aplikacije i prema nekim EU fondovima. Samo kad se zna i kad se hoće.
Ne može Šaranović bolje poznavati Cetinje, ljude i prilike u njemu od Djuraškovića.
Eto neka sam kaže što je sa strane grada uradjeno po pitanju bezbjednosti na Cetinju izmedju dva masakra?
Nisu njegova ovlašćenja ni da napušava francuskog ambasadora jer je ovaj osudio napad na Milatovića u vrijeme predsjedničke kampanje.
Nije njegovo ni da zabranjuje Mandiću dolazak na Cetinje .
A time se eto bavio.
Ali bezbjednost ljudi u njegovom gradu, bezbjednost ljudi koji su ga glasali...to nije njegovo.
Splačina
to kakav je gradonačelnik Cetinja nema baš nikakve veze sa bezbjednosnim sektorom, Šaranović je kao ministar odgovoran za situaciju u tom sektoru koja je izgleda katastrofalna i zbog toga bi morao da podnese ostavku, a pogotovo zbog toga što je njegova partija tražila ostavku ministra Adžića zbog mnogo benignijih stvari od masovnog ubistva, ne znam što bih ti dalje bez da ti crtam, svakako niko ovdje ne traži promjenu vlasti, bukvalno samo da dođe neko drugi na to mjesto i to opet najvjerovatnije iz njegove partije
She is only here to annoy herself!
Bookmarks