Quote Originally Posted by kurogane View Post
Inspektora je umjesto MUPa snimio čovjek kojem je ovaj trazio mito pa se to nije moglo ignorisati.
Kamerom koju je morao sam da kupi montira i da snima dokumentovao je razgovore sa gradjevinskim inspektorom Boskovicem pa smo svi mogli da vidimo kako go funkcionise.
Ovo danas je nesto na sto nismo naviknuti-da inspektori policije hvataju kriminalce.
Obradujem se iskreno svakom hapsenju,danas mi je dan uljepsan.
Kakve veze ima ko je uhapsio/prijavio?
Cureli su razni razgovori, zaboravljate dosta toga. Ali baš.

Quote Originally Posted by Whisperer View Post
Zasto se krije da je Radulovicu ovo palo kao budali samar, covjek je postavljen da legaluzije nelegalno izgradjene objekte "biznismenima" i da legalizuje jos par lokacija po PG dje se nije smjelo graditi (cus mene Celebic), a ovo sa inspektorima mu je dobro doslo da sav kajimak koji je namako ponese sa sobom i izadje "cista obraza" (i ako je bez), i sad ladinja tukija sa milionima koje je uzeo jer je odradio prljav posao, ali ajde da vidimo oce li Slaven podnijet ostavku...
Ja napisa što je ministar uradio u datoj situaciji ne pričamo o ministrovanju i kad je zaslužio da da ostavku, a jes mnogo ranije od toga.

Quote Originally Posted by extravaganca View Post
@hercules evo već dijelom odgovoriše. Ja ću dodati kako ovaj inspektor nije bio na listi DPS-a. I kako je ovo jedan od riiijeeetkih slučajeva u dugoj vladavini DPS-a. I jesi li stvarno ozbiljan kad kažeš da je Pavle Radulović zbog ovoga dao ostavku?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Istorija kaže da je zbog ovoga podnio ostavku. Rekla kazala priče ne možemo uzeti u obzir.

Tačno po reakcijama pojedinih forumaša vidi se kakva je percepcija. A što su oni bivši radili. Taj rad.
Nećemo daleko tako dogurati momci, nećemo.