Quote Originally Posted by kIkICa View Post
Uuuu, e to ce da ga spasi i pretvori u cvetic!!!

Ja imam doma inhalator koji samo skuplja prashinu jer od njega nikakvog efekta nije bilo, 3 mjeseca sam ishla na precovanja ovdje u KBC (izvlachenje tog SMECA iz sinusa aspiratorom) shto takodje nije dalo nikakve rezultate, vodili su me kod nekog travara, stavljala sam neprechishcenu morsku so na chelo.. ma nema shto sve nisam radila, ali prc.. tako da sam na kraju ipak zavrshila pod totalnom anestezijom...

Ako ti je samo devijacija problem, bolje da to rijeshish na vrijeme dok te ne snadju josh neke muke koje idu uz to, kao shto su recimo mene. Ja sam trpjela i trpjela dok na kraju nisam dobila polipe (koji se u 99% sluchajeva vracaju i nakon operacije) i zabetoniranu desnu stranu, vid mi se josh vishe pogorshao, krajnici nagrdili (i njih sam poslije operisala) i oslabio sluh na desnom uVu. Pa ti vidji shto ti je chinjet'...

Postoperativne muke jesu uzhasne i ko ih nije osjetio na sebi nego pricha iz iskustva raznih drugarica/poznanica/komshinica/itd nema pojmaaaaaa, ali kad sam ih ja sa 20 godina proshla mozhesh i ti.
kako me utjeshi Kikice,fala ti ka sestri!
Tek sad necu da idem,nagrdi me ti!
Meni se chini da me sluh zeza neshto u posljednje vrijeme a ja mislila da je od starosti:mrgreen: ali moze bit da je od nosa.
Ja nemam problema sa krajnicima ali ce me zachepljeni nos unishtit!

Dje mi je Undead,obeca mi je da cemo zajedno na operaciju pa da vidim da se i on nije predomislio!

Quote Originally Posted by sparco View Post
hhahaha idite dodjavola i ja ocu na operaciju a vi tako, dje vam je podiznje morala i pdorska uzas jedan , hehhe ne kako zbilja ide anestezija kod takvih slucaja, ja imam problema sa polipima , devijacijom sinusima i imam kostanu shupljinu iznad oka zbgo koje stalno imam problema pa bi da se fiknem caskom , dje ima privatnih orl klinika i operacija
:mrgreen:ii$$$$$aaaa,ti si nagrdjen! Necu vishe da ti se druzim kad si vas felerichan!:devil:

Ako si raspolozan,Undead i ja idemo zajedno da se operishemo pa nam se mosh' pridruzit,bice nam lakshe a i ponijecu heklicu pa te mogu nauchit da pletesh i heklash?:joint::lolblue::lolblue::lolblue: