Zbog nekih privatnih poruka u vezi samo par postova prethodnih dana...
Kao sto rekoh, necu o imenima, a neke od navedenih znam, jer su igrali vaterpolo.
Ako se mom pisanju posveti cijelo vece prilikom druzenja trenera Primorca onda sve gubi smisao.
Pricate o sujeti?
Meni je lakse da im u facu saspem sve sto mislim, samo sto sam mislio da je ovo laksi nacin. Ne gledam ni ja njih, ni oni mene.
Znaju koliko znam, znaju ko sam...imaju ne samo iste mogucnosti (da mi odgovore), nego i vece. Da me demantuju. Jer ja volim kad me neko ispravi/demantuje. Ja volim kad pricam sa pametnijima ili u ovom slucaju sa nekim ko se u vaterpolo razumije bolje nego ja. Ili prati vise nego ja. Svo ovo vrijeme od pisanja nisam imao apsolutno nista (dobro).
Mislim na sve koje sam pomenuo/kritikovao u zadnjih 24 godine (na ovom i forumu koji je prethodio ovom).
Od vaterpola nisam 1e dobio u zivotu, a moze mi se da mislim svojom glavom i kritikujem sa...5000km udaljenosti. Trenutno.
Moje pisanje o vaterpolu u zadnjih nekoliko godina (na fb profilu) ima 3 cilja:
- da informise sve koji me prate o stvarima za koje ne znaju (jer mi najvise smeta alibi prica kako neko nesto nije znao, kako je kriv neko drugi itd.);
- da provocira ljude iz Saveza i dokaze im da su nesposobni/da su pogrijesili 2020. itd...
- da ,,isprovocira'' one koji znaju vise da me putem messengera, vibera whatsapa... demantuju i daju prave informacije.
Na kraju, o vaterpolu saznam bas sve sto me zanima.![]()

Reply With Quote
Bookmarks