Results 1 to 25 of 12826

Thread: BMW Club!

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    6,227
    Thanks Thanks Received 
    13,899
    Thanked in
    5,273 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Treba mi majstor koji će mi detaljno pregledati auto, da je pedantan i brate da se javi na telefon, da se može popričati jel Novak ok? Duška više zvati neću, jeste dobar majstor ali izgleda toliko posla ima da se više ne može ni javiti na telefon niti odgovoriti na poruku. Primijetio sam da mi auto troši pofino više nego prije, sigurno ne tripujem, kroz grad sam ga prije držao tu do 14-15l a sad nema šanse ispod 18l da ide kroz grad (bez ako se baš ne zainatim pa u ECO mode da ne prelazim iljadu obrtaja, mučenje bukvalno, e onda može 15) Dakle, da vidi u kakvom su stanju svjećice, lambda sonda, jesu li začepljeni injektori. Zanimljivo, na otvoreno je potrošnja ok, držim do 8l čak iako se malo brže vozi, laganom vožnjom na 7l spušam lagano.
    Povedoh ga na kraj u Voli Motors jer em znam Đuku (šef im servisa) em se tamo jedino moglo zakazati u tačno vrijeme (15 dana čekao ali bukvalno imaš svoj termin i ćao) sa ostalim majstorima nisam imao sreće te se nisam mogao više kutarisati. Uglavnom zadržali su mi auto na njihovu molbu 2 dana, radili razna testiranja, Đuka ga i vozio kroz grad, NIŠTA veli. Gledali i hladan start, termostat, svjećice, apsolutno ništa što bi ukazivalo da auto ima bilo kakvih problema. Radi veli mirno, odlično vuče, njemu se čini sve to ok... Jedino što je ostalo kaže da se uradi da na tehnički neđe, da mi neko izduvne gasove izmjeri pa da on te parametre provjeri ima li odstupanja kakvih, drugi predlog je bio da uspem rezeorvar neđe drugo.

2. The Following User Says Thank You to BiTrAtE For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)