Originally Posted by
ovizionizi
Sto cini Ljuka... Dajte mu da bude moderator, pa da nam oca hebe svima odje, da niko progovorit ne smije

jes pa da te dvoje proganjaju po forumu 

Originally Posted by
NotRobot
Majka me ne bi bodrila ko Kendricks Duplantisa sinoć. Svaka čast za tog momka, ima na ovim igrama sjajnih potvrda uspješnih sportista i mnogo novih nada.
hahahahaahhahahahah isto sam primijetila, više se njegovome rekordu radovao no svojoj medalji 
inače, oduševljena Duplantisom, kako čovjek sa lakoćom skače, ono je zvek!

Originally Posted by
outline
ispade Srbija na ženskom turniru u odbojci. imale su prednost u prvom setu koji su pa svojim greškama izgubile. nakon toga glatko dva seta gube. prilično veliki neuspjeh ako se zna da je Srbija bila bronzana sa prošlih igara a nakon toga postale šampionke svijeta a prošle godine bile drugoplasirane u Evropi
I Vlado Jovićević koji je 5 puta sugerisao da je trener Italijan pomogao Italijnskom kolegi ahahahahahahahahah ne može Vlada niko ubijedit da ovaj Gvideti nije imao misiju
plus dade otkaz...zao mi je ovih cura, sila su! I mogle su jos da vladaju svijetom...i Mogla je Maja Ognjenovic jos ovo da osvoji i bas mi je zao i ona karijeru zavrsava danas 40 godina puni.
I jos nesto, ja ne pratim sport preredovno ali brate ono sto cine ove sudije gimnasticke je grdje od umjetnickoga klizanja! Dosude ocjene, mijenjaju, ljudi se raduju pa im uzmu medalje....ono je zlocin! Ona RUmunka Ana Barbosu juče me je na srce zaboljela...stvarno davanje nenormalnih ocjena pa posle prepravljanje je bljak! Sudjenje najgore urnise sport!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks