Quote Originally Posted by no-mercy View Post
Jel skupo u Nk kvadrat 1050-1100 za starogradnju? Niksicani ce znati u Dalmatinsku, u bas dobrom stanju?

Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Skupo je relevantan pojam a trenutno su cijene naduvane i to je svima poznato. Zavisi koliko puno zelis taj stan, koliko ti se zuri itd…ne tako davno starogradnja koja treba da se renovira je bila 500 eura, renovirani 700-800 a ljudi koji su prodavali 1000 starogradnju nisu mogli da je prodaju.

jer ne znam ko ce placati 1000 eura kvadrat stana u gradi koja je stara 50 godina, u Niksicu? To je bila cijena starogradnje u Podgorici, 1000 eura.

sad se preko 1000 prodaje novogradnja u najvecem fuseraju na svijetu (kod katolicke crkve) dje su stanove policajci placali po 400 eura/kvadrat i dje se majstor koji postavlja klime ojadu zabavi da ugradi istu koliko su ti blokovi losi.

pa i LD gradnja, novogradnja nije bila koliko ta starogradnja (sad) kod pumpe u rastoke a iako su i oni fuseraj, nekako su milju bolji od kvarta kod katolicke.

ne znam, 1000 bih platio da bas imam para i da je sve renovirano kako iznutra tako i fasada spolja, uredjeno dvoriste zgrade, parking itd.