Originally Posted by
GerdaBuddenbrook
pomenem samo ovde iako je off topic kako sam se odusevila kako je mnogo toga bilo u evropskom fazonu kad sam se pre godinu i po doselila u CG. Bila sam odusevljena: automobili ti staju na 50 metara od pesackog prelaza, taksisti u dubini sirovine ali moraju da se trude da budu uctivi, kad kod kozmeticara predugo cekas dobijes besplatan tretman...sad je to nestalo. Zasto je to tako? I da, na svim TV stanicama svi politicari i partije su podrazumevali da je cilj CG da udje u EU, sad vise nije tako, cak se i clanstvo u NATO preispituje. Tuzno, bas zaista tuzno. ja dosla pre godinu dana? Bila sam odusevljena, automobili ti staju na 50 metara od pesackog prelaza, taksisti u dubini sirovine ali moraju da se trude da budu uctivi, kad kod kozmeticara predugo cekas dobijes besplatan tretman.Sad od svega toga ne ostade nista. Sta je razlog tome? E da, i na svim TV stanicama, svi politicari i partije su podrazumevali da im je cilj da CG udje u EU. Sad od to sta ostade, cak se i clanstvo u NATO preispituje. Pa tuzno, ljudi, tuzno, zaista.
Рогавчевићу ти ли си?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks