Attachment 178508
Quote Originally Posted by kurogane View Post
Mislim da nije sve bas tako.
Kao prvo minimalna zarada u Srbiji je 400€ tako da nije moguce da neko radi u fabrici puno radno vrijeme za 300€.
Samoh fabrika ima raznih ali njemackih je najvise ja mislim.
Ja ne mogu da shvatim samo jedno- u nekom intervjuu prije 7-8 godina neki sindikalista je kazao da u fabrici Linglong(Koreja je to valjda) radnike poslovodja ako precesto idu u vece savjetuje da nose pelene.
Na osnovu toga ustala je cjelokupnaŠolakova masinerija svi portali novine tv stanice razni kvazimislioci i polupesnici i bolesnici i sad se to posle ko zna koliko demantija i radnika i vlasti i sindikata i svih jos uvjek to servira kao apsolutna istina,to me izludje.
Jos ispade da ja branim? SNS Vucica kao da sam mu ja otac ? Da ga branim,svasta.
Nije po mom misljenju slika bas takva jer tesko da bi desetine hiljada ljudi islo da radi tamo i da nose pelena za platu od 300€ to jednostavno nije tako.
Trezveno ako pogledamo odgovor je da u datim uslovima u Srbiji ne nudi se nista bolje prema tome trziste je dalo odgovor.
Ubijedjen sam da su ti stranci svetitelji u odnosu na lokalne derikoze uostalom zato je i nastao stampedo radnika u fabrike stranih vlasnika u Srbiji.
Treba znati i to da na prvom popisu u ovom vijeku koji je u Srbiji radjen preko polovine stanovnistva imalo je samo osnovnu skolu ili ni nju tako da je za njih rad u fabrici topli obrok sisata cistacica ej bre premija.
Sad na zadnjem popisu prije dvije godine 30% je jos uvjek stanovnika u Srbiji koji od skole imaju osnovnu skolu ili manje-prema svecu i tropar.
Bogami si u pravu. Onaj Šolak sa Đilasom uništi srpstvo. Da nema Vučića da ga odbrani svi bi Srbi pod jednu šljivu stali.
Šolak oće da proda Kosovo, ali ga srećom Vučić brani.