Originally Posted by
LokalPatriota

Trenutno imam samsung a72 6/128 koga sam kupio čim je izašao, 2021. godine u Multicomu, bila isto kao akcija, preorder nešto tako - 2 godine garancije. Stvarno sve vrhunski, što ima svojih prednosti kad kupiš tako uređaj u radnji, račun, garantni list sa podacima (granciju sam i koristio, desio se mali problem posle godinu i po - popraviše i sve je bilo ok).
Elem, nisam prezahtjevan korisnik. Možda bih čak išao i na Iphone ali ne postoji mogućnost da prebacim viber chat history, pa je to odbačeno, a i zbog toga što imam galaxy watch.
Razmišljao sam da li da čekam Samsung a55 novi i da ga odmah pazarim - ipak, pretpostavljam da neće biti ispod 450 eura. Ipak, svjestan sam i kategorije uređaja i cjenovnog ranga...
Vidim da je u Multicomu (a i u drugim radnjama) u toku preorder akcija - ono koliko bih se ja mogao ispružiti je upravo s24 8/256 po cijeni od 900 eura. Jedino me malo plaši da mi telefon (i ekran) neće biti premali jer ipak moj telefon ima 6.7 inča. Čini mi se da bi mi s24+ bio prava mjera, ali mi je 1200 previše (preorder).
Što se tiče baterije - ne brinem se, vjerujem da će to biti okej, barem se nadam.
Ono što je moje pitanje: Da li je možda bolje ići na s23 seriju (obični, + ili ultra)? Da li sačekati još malo da s23 seriji padne cijena i propustiti preorder?
S23 ultra (u različitim komb 8/256, 12/256, 12/512) se kreće od 820 (sa god garancije) do 1070 (odnosno 970 sa dvije godine garancije). Nisam pametan... Savjetujte
PS. Koju radnju preporučujete (Podgorica), a da je sve legit (račun, pravi garantni list, dvije godine garancije)? Za Multicom, Tehnomax i Tehnoplus znam. Ne znam da li ste imali iskustvo sa Mandić Mobil, Exclusive mobile, Z-shop, Zoki mobile...
3g Mobile PG
2god garancije
Odlicna ekipa i odlicna filozofija rada, makar kad kupujes ove skuplje modele, ubace gratis, masku ili punjac ili staklo, ja doduse doboh svo troje kad tegovah ovaj s23 Ultra, 512/12
Plus navukoh cjelu fameliju, evo da ne lazem ukupno kod njih u zadnjih par godina uzeto makar 10ak telefona.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Bookmarks