Šaranović: Pripremio sam nekoliko potencijalnih kandidata za direktora Uprave policije
Prvo, čoek je pripremio kandidate za, ni manje ni više, direktora. Koji se bira na javnom konkursu, inače. Ko'veli puna država VeDe-a, pa aj da i on namjesti kakvoga da vrši dužnost jedno 3 godine.
Ako znam što i formalno ne ukinu ove konkurse, no svuda ka za ANB - vlada te postavi, vlada te smijeni, i preskočimo čitav valcer sa fingiranim konkursima. Mrtav sam ozbiljan
Drugo, "kandidati predstavljaju moje profesionalno mišljenje" za poziciju za koju je uslov 3.650 dana radnog iskustva sa VŠS, od čega 1.825 na rukovodećim mjestima bezbjednosno pravosudne organizacije. Tačno 50, odnosno 25 puta više nego što je Šaranović proveo u fotelji MUP - 73 dana. Ipak, stigao je da izgradi nepokolebljivo profesionalno mišljenje ko je adekvatan za tu poziciju, iako prije 74 dana nije znao ama baš ništa o aparatu bezbjednosti.
'bem ti ljeb, tačno se vidi da je čoek dobro izvagao, i presjekao samostalno, na osnovu profesionalnih kriterijuma i moralnih kvaliteta kandidata...
Jasno je kao dan da mrčeni Šaranović ne zna ko su ljudi na spisku koji mu je dostavljen, i sigurno razmišlja mučenik kako ga lako mogu potrošit', ako on zalegne za nekoga sa spiska, pa sjutra tome nekome iščeprkaju Sky prepiske (realna mogućnost). Pametni Bogdanović, ručna, polukružno, aj ti ćeš to bolje Šara...

Reply With Quote
Bookmarks