Quote Originally Posted by Tripleta View Post
Evo ti iz prve ruke, prije par dana sam se vratio. Smjestaj iskljucivo kod Čeha, ocjena na booking mu je 9.5 a najjeftiniji od svih. Platio sam hotel 150€ noc, a kod njega je 80€, a bolji je njegov stan (i duplo jeftiniji) od te sobe sto sam imao u hotel. Jednosoban stan, u dnevnu ima i kauc na razvlacenje dje moze jos osoba spavati, u spavacu francuski krevet, kuhinja, sve moguce aparate, cisto, pogled na more, blizu plaze autom... Direktno kod njega kad rezervises dobijes 5% popusta u odnosu cijene na booking. Ako te sto bude pitao, reci preporuka od momka iz CG.

+420 603 257 021

Rent a Car iskljucivo kod Rocauto (ostali su u krv). Najjeftiniji im je za 32€ dan, neko malo auto, ja sam iznajmio Polo novi (preporuka) za 55€ dan, nista ne trosi.

+34689856035

Vrijeme odlicno, tokom cijele godine do 30 stepeni, navece zahladni da se moze spavat. Odsjedni u South Tenerife, nikako Santa Cruz jer je dosadan, administrativni centar. U South su ti sva desavanja, u La playa Americas mozes da ganjas ribe navece.

Послато са SM-A528B помоћу Тапатока
Hvala! Cuo sam da je taj rent a car dobar i ovaj AutoReisen. Za South Tenerife - tako sam i planirao.. Samo da nadjem neku normalnu kartu, nista nema ispod 550-600 i to bez kofera..