Quote Originally Posted by Stivi View Post
Ukusi su razliciti naravno , al ja se sjecam kad se pojavio ovaj FOKUS kod nas josh prvi u ST Line opremi i plava boja , ja sam bio odusevljen kako auto izgleda (no se posprdaste par postova iznad )

Ovaj i onaj sivi fokus su u klasi Golfa 7 Rline . Golf 7 suvi 1.6 , star 10godina i sa 300k se prodaje ove pare kod nas … ne daj boze neki Rline josh sa ovom kilometrazom kostao bi dva ova Fokusa … al jbg kad nas narod voli Golfa josh kad bi se pravila 7mica i 8smica SDI to bi bio idealan auto za nas narod

Sent from my iPhone using Tapatalk
Prelijep auto i za moj ukus (vani, unutra, prakticno sve). Jos ako je pouzdan kao sto pojedini kazu kud ista bolje.
Nikad nisam nesto pretjerano obracao paznju na Forda niti mi je padao na pamet ali mi je bas zato i drago da otvorih ovaj topic, inace i dalje ne bih obracao paznju niti gledao u tom pravcu.

@Djuro
Ma jasno nam je svima da su cijene nenormalne. Dobar dio automobila 2012. godiste je sada prakticno iste cijene kao sto su bili prije 6-7 godina. To samo po sebi govori dovoljno koliko je inflacija (izmedju ostalog) udarila na sve strane.

Da mi je neko rekao prije 5-6 godina da cu uopste da razmisljam da dam vise od 10k za auto rekao bih mu da je lud al' *bg, neka nova surova realnost.