Originally Posted by
NHM
Nije valjda da je vlast ista kao u doba dps-a da i opozicija treba da bude ista kao u doba dps-a?
A za Šavnik još uvijek ništa od tih krivičnih prijava nije riješeno, pri čemu su vinovnici ponosni na svoje kršenje zakona i hvalili se njime pred kamerama. Pretpostavljam jer znaju da neće trpjet nikakve posljedice.
Па чекај, ако је по вама (а и добрим дијелом по мени) нова власт иста/слична као ДПС, зашто се ДПС не би понашао као бивша опозиција како би их смијенио?
Јер ово што раде досад не иде у том правцу, иде ка још већој маргинализацији ДПС-а.
Они се не сналазе у својој новој улози, за 3 године су изгубили више од половине својих гласача, највише од свих осталих партија.
Дакле ја предлажем њима, ДПС-у да се боре изистински у нешто у шта вјерују, не да се троше (минимално) на сваку ствар, јер како рекоше мудри : ко брани све нe брани ништа.
Нек се угледају на Мандића и Кнежевића, ту се најбоље види да ни памет ни љепота не играју улогу, већ да је*е упорни.
Родионе ниси џабе кречио, још једном хвала ти на гласању 30.08. да наставим у истом стилу, после је*ања нема кајања.
Last edited by Mstislav; 26-10-23 at 08:09.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks