Quote Originally Posted by HighCastle View Post
Smisao života mi je peckanje dpsovaca na forumu na kom pišem par mjeseci ? �� Blago tebi kad dozvoljavas sebi ovakve gluposti.

Aj da ti odgovorim i na ovaj prvi dio...iznenadices se kad ti kažem da mi je kako ću se pisati i izjasniti "odredio" djed (pitaj vele djeda) a ne SNS Porfirije niti istoričari bez diplome(Adžić, Andrijašević itd). Evo čisto da ne ispadne da bulaznim bez dokaza, ovo kao ti oko popova.
https://twitter.com/nijeZoka/status/...zhDyuON_A&s=19

Mora da je jako bolno sad ,samo toga nisi svjestan ili jesi ali si baš ono tvrdo glav i ponosan da bi to priznao?

Nego ,da ti otkrijem "smisao"...to mi je peckanje DPSovaca na nivou njihove logike i konstrukcija dok im tapsu Jokaš/Hnm/Out ��

Njihova logika =

Pr 1- Monstruozni srbi upiru da ih je više na popisu ali Bošnjaci i Albanci koji upiru isto da se ne upišu kao Crnogorci odjednom nisu monstruozni.

Pr 2- Zamisli kaad nemaš svoju misao i misljenje Bla Bla no ti određuju popovi partija i kvazi istoričari ali nema zamisli "kad nemaš svoju misao i misljenje Bla Bla no ti određuju reisi/biskupi kvazi Andrijaševići/Addzici.

Ako te još što interesuje ,pitaj slobodno jer ti pogađanje nečijeg backgrounda i svjetonazora ne ide od ruku ��

ps A da je logika dpsovaca na nivou osnovne škole, tu te podržavam, cilj je i bio tako portretisati ne bi li je što više obesmislio...hvala što si prepoznao i potvrdio 
Kako sam i pretpostavio odma` ćeš da gađaš i da promašiš u procjeni, što je i svojstveno tvom "profilu".
Ne određuje mi niko od njih koje si pomenuo misao kao tebi.
Tvoj "stil" pisanja jasno ukazuje ko ti "profiliše" misao.
Uz poštovanje prema tvojim precima, bilo je đedova i drugih malo više no ka` tvoj đed.