Results 1 to 25 of 5657

Thread: Načisto / Reflektor - teme, gosti... [reakcije]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    12,556
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Ono što se sjećam jeste da je ovaj čovjek golgotu preživljavao i da je zaisto imao kohones do poda kad je kritikovao i pokusavao da sprovede svoju politiku i zaštiti ovaj narod od onoga što ga je čekalo a što je on, jako se dobro sjećam predvidjao i pričao još devdesetih! Sve što su radili je otkrivao i jeste, zatvarali smo oči i čutali...vjerujem da njemu tako energičnom i euforičnom nije mnogo trebalo da pređe granicu a djeluje da ja malo upao u paranoju, ne sad nego mnoooogo ranije. Meni jeste bliza politika liberalizma, ali ipak mi je Slavko bio malo previše nacionalista crnogorski...možda on lično nije (mada meni djeluje da jeste, a ja nacionalizam bilo koje vrste prezirem) ali znam neke njemu bliske ljude koji su mrzjeli i slovo S a ne bilo što što ima veze sa Srbijom i Srbima. Lično sam imala jedan slučaj sa jednim velikanom Liberalnog saveza koji je davno umro i ako sam iole imala nekog postovanja za LS od tada je to netragom nestalo....tako da ove riječi meni odišu strašnom opterećenošću i kompleksom od Mila....iako vjerujem da ima i mnogo istine ovdje u ovim riječima, ipak...što neko reče, kontradiktoran i povremeno djeluje pogubljeno. Sjenka i ništa više
    Last edited by zvoncica; 29-09-23 at 20:50.
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

2. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)