Baš sam o tome razmišljao juče, napravismo vrhunski porodični izlet ono naobdan. Iz Pg krenuli oko 10h prvo obišli Vražje i Riblje jezero (Stećke) a onda pošli na Crno jezero dje smo dobro prošetali...ja mislim da se malo dje na svijetu može vidjeti toliko planinske ljepote za tako kratko vrijeme. Iiiiii? Oćemo nedje da ručamo. Dobih preporuke za Izvor dje sam nedje ranije jeo durmitorski stek...bio je baaaš prosječan i ostao sam gladan posle njega. Pošto je bilo vrijeme ručka pomislih da će tamo biti gužva i odlučismo da damo šansu Zminici jer je malo udaljenija od grada. Ljudi dobismo pileću supu iz kesice

i to nije ni pileća nego ja vjerujem najjeftinija povrćna iz kesice i ono zamrznuto povrće. Meso na seljaĉki način...las kare, suvo skroz, dođe ledni krompir uz njega...djeca su jela paštu i rekoše da je bila ok. Higijena diskutabilna...paučine sa po 20 muva u ćoškovima restorana. Napolje imaju neke bare sa patkama i kokoske to smrdi ubija a bas blizu prvih stolova. Volio bih da neko obraduje sa preporukom za Žabljak jer je greota ovako završiti dan da se nema dje jesti i sjesti kao čoek. Pare ne pomažu
Sent from my SM-S908B using Tapatalk
Bookmarks