Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
Mogu vam reći odlično juče u Sutomore bi. Nisam bio odavno pa reko da odem s familijom posle posla da se okupamo, đe nam je najbliže. Iako u startu nije obećavao plan (oko 16h bješe 3-4 kolone po 30 vozila na Sozinu) i kolona ogromna posle Sozine do Sutomora, iako je u Sutomoru bila baš gužva, nađosmo ležaljke ispod čuvene picerije "Montenegro". Nađosmo, jedva doduše, ali nisu previše postavljenje nabijeno pa se i nema osjećaj neke velike gužve (ja sam na gužve doslovno alergičan, ne podnosim) tako da mi nije smetalo i kupanje bi odlično.

Voda super, čista, ne pamtim da smo se tako fino iskupali. Cijene su odlične, set ležaljki sa suncobranom 10e (nije nam naplaćeno, došli smo oko 16.30h), pivo točeno ledno kao zmija 0.33 - 2e, 0.5 - 3e da ti donese konobar na ležaljke.
Sama organizacija obale mi se sviđa pa je prve 2/3 obale bez glasne muzike i organizacije provoda uopšte (pričam za dnevne varijante), dok se na kraju obale partija vjerovatno.

Btw, meni ne smetaju štandovi svega i svačega na šetalištu, djeci naravno bi čak i interesantno, a nisam se ni ja u San Trope podiga' tako da me bači u neki vajb djetinjstva jučerašnje popodne...
Vala je to pivo korektna cijena, još kad je tako ledno... Neka ste izmeračili... I naravno, ispod pizzerije 8 je vazda bilo naj...