Vala baš, imaš pravo kad se samo sjetimo ministrovanja raznih stručnjaka.
Inače kad napišeš to ali onda je sve zalud izjednačio si ih. I smo terba biti iskren sa samim sobom i reći sve je isto.
Pošten je kažu, i ja vjerujem da jeste, a ima pravo i po zakonu. I nije ništa drugačije uradio u odnosu na Kenana Hrapovića. I baš sa takvim poređenjem treba da ostane upamćen, srećom ima nešto drugo što ga diferencira.
https://www.rtcg.me/vijesti/drustvo/...o-penzije.html
Svi su oni pošteni. Ovome recimo sin nije ni dio familije i gradio je na divlje, a dvije godine neće radit i primaće full platu. Đe ćeš ljepše.
I pamtiće ga po tome što sin nije dio familije, a ne što je kao i Kenan uzeo nadoknadu npr.
Ovo je znaš onaj zakon koji niko nikad neće da izmijeni jer im je svima guzica zine ka orka kit kad su pare u pitanju.
Taman kao ni zakon o prijeklu imovine.
Ono srce bi htjelo, ali muda se skupilaaaaa.
Ali bez brige momcovi, može Podgorica. Neće URA dat, a DF je uštopovan i ono najbitnije - PES je za meritokratiju!! Ne znam ima li još koja bajka koja je lansirana ovih zadnjih izbora ali to je uglavnom to a podjsetite me slobodno
Ali samo još ovo i da se makne DPS. Jer DPS i dan danas vuče konce u državi, nije pao sa vlasti.
Dobro ide to nema što sve po planu, a i valjda do kraja godine bude i neki Podgorica Works da nadzire stručni rad ovih mladih svježih profesionalaca - evo recimo Jocićka je profesionalac za nacionalne parkove i kulturu. Svestrana ličnost.
Ali nije to ništa, vidjećeš kad Mileta Radovanić i recimo Andrej Milović sjednu u Podgorica Works i analiziraju njene cipele od zmijske kože i onda vijećaju trebaju li nove potpetice ili ove mogu još da gaze.
Ali pošto je 1:1 za Miletu, upada na mala vrata ponos i dika Vladislav starmali, koji je cijelu noć radio za budućnost Dajkovića, i kaže da su za rashod cipele i da treba kupiti nove! Ali isključivo opanke iz Šumadije!
E to će da nas spasi od DPS-a i vine u evropske vrijednosti, mir i prosperit, i ono najbitnije - to će da napravi društvo jednakih šansi i funkcionalih institucija sistema.

Bookmarks