Originally Posted by
technus
Bilo je inicijativa za zabranu emitovanja tih Pink programa (reality), mislim da je kod nas i implementirano da se nedje kasnije pušta, ali džaba kad je danas lako bar to zaobići, streaming, liste sa kanalima, kači se taj sadržaj i na YT i ostale društvene mreže.
Mislim da je jedino rešenje rigidna zabrana uopšte snimanja tih sadržaja.
I ne, nemoj da mi je ko reka' da te brainwashing splačine nemaju veze sa ovim danas, itekako imaju, ako ne sa tim malim, barem sa djecom koja su ga okruživala.
Vidjeh danas snimak i ne vjerovah očima, da je raspali Kristijan Golubović, lik sa 15+ godina zatvora bio u nekoj školi, učionici, snimao nešto, sjedio u nastavničku stolicu, izjavljiva neke šatro krimi izreke, ono rrrrr, djeca oduševljena, nmg da vjerujem da je neko to dozvolio.
Oa taj direktor treba krivično da odgovra radi toga
I u razvijenim zemljama nekad dovode bivse osudjenike da djeci utuve u glavu da se kriminal ne isplati, da vecina ne doceka 30. godinu, da stalno zive u strahu, da ce ih policija 100% uhvatiti, kakav je zivot u zatvoru itd. Tako nesto moze da bude efektivno ako je dobro osmisljeno i implementirano. A cisto sumjnam da je tako jer je ovo Balkan. Ako su ga doveli da pokaze djeci kolika je faca sto je kriminalac, to je krajnji debilizam za koji treba da se odgovara. Ali svakako, to nema veze sa ovim slucajem.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Bookmarks