Evo jutros preko sat vremena cekao, dijelom zato sto je radio salter ipo u banci a dijelom zato sto su dolazili sve neki bolesni ali i bezobrazni ljudi.
"Salter ipo" jer je jedan radio sve vrijeme dok drugi sporadicno, kad koleginica udje iza pulta a nije "zauzeta" sa nekim drugim stvarima u banci ili izvan nje.
Bolesne smo pustili, bilo da su stvarno bolesni ili se prave bolesni.
Beozbrazne nisam htio za spas ali je bila djevojka u pitanju pa nisam smio fizicki da je diram a verbalno nije reagovala, tvrd neki obraz, do zla boga.
Svasta sam rekao i njoj i nesposobnom obezbjedjenju i salterusi jer su svi zajedno nesposobni nenormalno. I prije sam se pitao koja je uloga tog obezbjedjenja a sad se vise i ne pitam, ima isti efekat kao ona lazna video kamera. Tu je fizicki ali potpuno beskoristan. "A sto cu joj ja n'o da je udavim" veli. A boli me penis prijatelju sto ces da radis, al' bi mogao mozda malo svoj posa' da radis.. Morao je vani da izadje, cigar da ispusi jer sam ga iznervirao a bice je i to regularno.. da obezbjedjenje napusta banku i ispred pusi cigar i cacka telefon.
Bankomat ne radi, nema sredstava a nema nikog da ga pogleda, popravi ili ga "napuni".
Zastidje od banke, zastidje od servisa, zastidje od svega.
Pih.
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
Bookmarks