Originally Posted by
kurogane
Da li će sloboda umeti da peva
kao što su sužnji pevali o njoj?
Неће, али нема везе, нека ћути само да је има.

Originally Posted by
Caesar
Jakov ce imati osim protokolarne uloge imati jednu za koju, sobzirom na svoje godine, nisam siguran da je dorastao. Pomiriteljsku. Komite i unioniste tesko da moze zauzdati ali moze da pocne proces i da stvori klimu da neko bolji od njega dodje. Tako dobri lideri rade a losi ka Putin MiloSlobo…
Nisam ga prije kritikovao iz mojih razloga a bilo je mjesta ali generalno ga ne vidim ni znanjem ni bilo cim drugim iznad prosjeka. Evropskog prosjeka. Nema autoritet. Vidjecemo za integritet. Ako pretpostavimo da je posten onda mozemo reci da smo na konju imajuci u vidu ekstra-nepostenog i dobro pametnog prethodnika. Nema ovdje mjesta za slavlje ali eo da ga prvo “probamo” malo pa da vidimo.
Sent आत्मनः
Слажем се, мислим да неће успјети у томе да буде нови Филип Вујановић, једним дијелом што заиста не воли дпс (и њихове подржаваоце) а другим дијелом што је код мањег дијела народа проказан оном лажном изјавом о устоличењу.
Прва ствар гдје може пасти у мојим очима је то да не поднесе оставку на функцију потпредсједника ПЕС-а, за остале ствари не очекујем много, па се надам да неће бити разочарења великих.
Не ваља правити дугорочне процјене али увјерен сам да ће му ово бити први и једини предсједнички мандат.
Предсједничка позиција треба да буде природно мјесто за професоре, дипломате, умјетнике и спортисте, не за људе који су оперативци.
Last edited by Mstislav; 03-04-23 at 08:38.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks