Quote Originally Posted by NHM View Post
Pitao sam kakva je razlika između tih izjava, kad je populizam u pitanju. To znači da je nebitno ko ih je izgovorio. Mada je i Milatović ponavljao priču o prosječnoj plati i nultoj stopi nezaposlenosti u kampanji za lokalne izbore. Sve i da nije tako, da li tvrdiš da Jakov i Spajić nemaju veze jedan sa drugim, iako su stajali jedan do drugog kad su te gluposti izgovarane?

Populizam inače znači nešto potpuno drugo u odnosu na značenje u kojem ga svi mi koristimo. Nema tog navijačkog pogleda na političare koji će učinjet da su Milatovićeve ili Spajićeve izjave manje debilne i manje bezočne laži od onih koje je Milo izgovorio. Doduše, neko sa jeftinijim ulaznicama bi pogao da pomisli da je Milova debilna izjava da će sa pozicije predsjednika da digne prosječnu platu na 1500 eura 50% veća laž od Milatovićeve debilne izjave da će sa pozicije predsjednika da digne prosječnu platu na 1000 eura.
Nebitno,veli,ko ih je izgovorio,pakla ovoga.
Ja sam mislio da je 2 krug Jakov vs. Majlo, kad ono medjutim...
Idite brt pokusajte naci neke potomke Tomasa Mora, da vam dovedu nekog utopističkog kandidata,sve ok.