Results 1 to 25 of 1741

Thread: Predsjednički izbori - drugi krug - 02.04.2023.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    75
    Thanks Thanks Received 
    931
    Thanked in
    551 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Vala lucke ne ide ti ovakav odgovor u prilog jer si sad napisao izmišljotine.

Niđe ovđe nema anti crkva priče, nego si baš ti počeo sa pričom o SPC i njenom uticaju u CG i mislim da baš tebi takva priča ne ide u prilog jer je anti građanska.
    Neka je i anti gradjanska i bilo kakva mene to ne zanima, poslovno sam i na svaki drugi način nezavistan i prvo i osnovno što je blokada kod mene da nekog podržim je to ako ima anti crkva priču, radi protiv SPC i ako laje o mojim vjerskim ritualima ka Posjo i beli orao.

Quote Originally Posted by avet View Post
    Ti bi jos i Mila glasao na svih izborima da nije napravio pogresan potez i los tajming i krenuo u rvanje s crkvom. Ne zbog toga sto je krenuo protiv crkve nego zbog toga sto je izgubio vlast, jer si bio uz njega do proglasenja rezultata 2020. Pricipijelan nema sto. E to je taj problem u CG. Kao sto nijesi nikad bio kritican prema Milo dok ti je bio alfa i omega neces biti ni protiv Jakova niti crkve ako oni krenu (nastave) svastocinjet protiv drzave, jer su oni sad tvoji.
    E i? Mož li mi što? Ajd polako zaobidji me.

Meni je potpuno svejedno ko ce biti vlast ili predsjednik, nezavistan sam, imam biznis, nisam clan ni jedne partije, i niko nije "moj" od partija, jedino ko može zaboravit moj glas je onaj ko priča i radi protiv SPC.
    Jakov ima 2 aprila moju podrsku, a ako nekad promijeni pricu po pitanju SPC brzo ce neki naredni lokalni, parlamentarni, predsjednicki izbori dje cu lagano protiv njega glasat.

Quote Originally Posted by Mstislav View Post
    избори се редовно губе са све већом разликом (осим у неправославним срединама и Цетињу). Не улазим у то је ли СПЦ добра или не, говорим да је већина грађана благонаклона према истој и да ако се желе добити избори (ван Петњице, Гусиња и Цетиња) мора се нешто промијенити.
    Dps je izgubio i na Cetinje.
    Last edited by lucke91; 22-03-23 at 09:41.
    Samo ti...
    U mome srcu si...
    Jedna jedina, nepobjediva -
    Zvezdo ljubavi!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)