Quote Originally Posted by nimfa View Post
Ne mogu u detalje tvog posta ulaziti jer mislim da nema vajde. Jes, istorija i crkva nas razlikuju od zivotinja. O cemu ti pricas u tvom postu, po strani to sto ti je neko napunio glavu, koga to zanima stari? Samo slicne tebi. Normalnog covjeka zanima plata, slobodno vrijeme, mir, putovanja, priroda, sigurnost.

Koliko ce srece donijeti ovi novi mladi i lijepi ne znam, nisam vidovit, al isto da malo promijenimo ovog Mila a, sto mislis, makar 2 godine, pa nek se onda opet vrati jos 30.
A sto je ovo ......
ahaahaha velis koga zanima istorija. Ok je to drug, ko zadnji izadje neka ugasi svijetlo u provizorijumu zvanom CG. Na istoriji se uci drug, jer ko jednom ne nauci, osudjen je da ponavlja svoje greske.

Ove stvari mogu da postoje uporedo, pa da se postuje i svoja istorija, tradicija, crkva (ja nijesam vjernik ali to ne znaci da istu ne postujem, i ne bih nikoga nazivao nenormalnim ako ide u crkvu), i da imas i pristojnu platu, i slobodno vrijeme i sve ostalo. Nego vama glasacima ES/DPS-a je bitan samo licni dzep, samo ja, ja pa ja, i niko drugi, a tako se ne gradi normalna drzava. Nego samo lagano, samo ce vam se kazati, kad kazneni upravnik Banananegro kolonije Jakov Rodney dobije direktivu za mjere stednje od MMF-a. Kad krenu masovna otpustanja, onda ce da bude opste veselje Poenta je promijeniti Mileta, ali ne sa novim Miletom. Uzivaj drug, i neka ti je sa srecom balavurdija Jakov Rodney koji nikad ni svoju trafiku vodio nije, a ne da vodi drzavu