Results 1 to 25 of 3930

Thread: Predsjednički izbori - 19.03.2023.

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    12,504
    Thanks Thanks Received 
    2,358
    Thanked in
    1,204 Posts

Časti mi moje ođe niko nije normalan!
    Onoga "biju" na Cetinje, on se smije dok ga biju i to nikome nije odvratno? Oni koji su se do juče bunili što se građani biju, gađaju gumenim mecima, truju suzavcem dok demostriraju, vele "neka su ga prebili", oni koji su do juče navijali kad se biju građani, koji su odje sprdnju pravili dok je narod bježao ispred policije i njene represije vele "sramota jedna, ovo nema niđe u svijet, treba sve pohapsiti"...
    Pravo da vam kažem na forumu samo možeš vidjeti beskrajnu neobjektivnost, branjenje neodbranjivoga i napadanje nečega dobroga jer nije došlo od tvoga političkoga vođe....i to je ođe jedino mjerodavno....vođa.....vazda vam treba jedan čoban da ga slijepo pratite i idete tamo đe on veli da treba iako vam se ne dopada...kad doživim da neko od vas glupost vašega vođe nazove glupošću, nepotizam kancerom našega sistema, bogaćenje nakon stupanja na funkciju lopovlukom, partijsko zapošljavanje nečim protiv čega ste se čoče borili 30 godina....bjeale tamo, ista go**a....odgledah ovo suceljavanje na rtcg i ne vjerujem đe bačih 2 sata! Čitah vaše komentare i ne vjerujem koliko ste neobjektivni! Čuš, Jakov razbio?! Jes taman ka i Milo, izbila veli safra iz Bečića veli cijelu emisiju se suzdržavao pa puko od ljubomore na Jakova....A nije puko no je kulturno rekao malome nabrijanome egocentriku da je pres**o sa svojim hvaljenjem i uzdizanjem sebe...bolje da je malo manje sebe hvalio jer po meni to mu je samo minus...taman im je samo Jodzir falio! E zamisli kad je meni Beča jedini normalni kandidat tamo!?! Da se kolektivno poubijamo
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

2. The Following User Says Thank You to zvoncica For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)