Originally Posted by
Debilko
A vidi ovo... Nije Jodzi omalovazio njegovu diplomu nego on sam svojim ponasanjem, svojim analizama, obecanjima...
A idemo dalje. Pravi intelektualac se nikad ne poziva na svoje diplome. G. Milatovic prica kako ima naucne radove, a nema nijedan. G. Milatovic tvrdi da ce povecati plate na 1000 i penzije na 450, uz 0 nezaposlenost, jer je modelirao na Oksfordu.
Dalje. G. Milatovic je bio generacija posle mene na faksu, ona pva prava bolonja, kad se sakom i kapom dijelile desetke. Bez obzira na to, biti prvi u generaciji nije mala stvar.
Ali nije ni pretesko, vjeruj, ako si onaj paksu bubac i bolesno ambiciozan. A jos je mnogo ocijena donio iz inostranstva, dje se na programu za strance dijelilo i sakom i kapom.
Licno sam bio luca u PG, i prosjek mi je u mojoj generaciji bio oko 20. mjesta, od 550 studenata. S tim sto sam ja igrao kantere, basketa, fudbala, na faks nisam obrtao, dok je g. Milatovic u tim kratkim trenucima odvojenim od knjige i predavanja (jedan od preduslova za visoku ocjenu je bila prisutnost, taj uslov nisam ispunjavao) igrao lastisa.
Elem, sva njegova dostignuca bih postovao da nam ih redovno ne nabija na nos, a pritom nidje naucnih radova i nidje ekonomske nauke u njihovim obecanjima i politickom programu.
Tako da moze i Jodzi i bilo ko, dok god taj gospodin ne pocne da pokazuje da to obrazovanje necemu sluzi.
Do sad smo jedino utvrdili da je slabo pratio na casovima u osnovnoj skoli, posto mu gramatika nije jaca strana.
Bookmarks