najjpovoljnije i najbolje resenje ti je da kupis uredjaj koji je neko kupio preko mreze i ima pisanu garanicju . Na mobilnisvijet redovno mozes da nadjes takav telefon nov ili cak polovn u oglasima. Preprodavci takodje otkupljuju tako telefone pa se i kod njih moze naci. U sustini te samo interesuje pisana garancija ovlascenog servisa....
U suprotnom sertifikovani prodavac, ovlasceni prodavac, tehnomax , multicom , ... dosta skuplje resenje ...ali fiskalni racun , garancija ...
ja jedini telefon koji nikako nisam htio da kupim bez garancije ovlascenog servisa je Fold4 , iz razloga jer znam da je dosta ljudi imalo problema sa onim ekranom na Fold3. Takav telefon ako bi kupio u neku od PG radnji na onu njihovu garanciju sto ispisu na papiric ili bi ga krpili ili bi nasli razlog da ti ne uvaze garanciju, jer cisto sujmam da bi se prihvatili troska novog ekrana koji je 600e. Ostali telefoni su manje vise su klasika i pouzdani su . Tesko im sto moze bit bez fizickog ostecenja... makar ne pamtim zadnje par godina da mi se neko pozalio da mu je iz cista mira crkao telefon a da ga nije skvasio , ispao mu, slomio konektor, ...

Reply With Quote
Bookmarks