Quote Originally Posted by montenegrina View Post
Moj kolega je kupio stan u Nikšić, novogradnja, i sa stanom u podrumu dobio ostavu 40m2. Cijela zgrada ima ostave. To je najbolja stvar koja se može napraviti a da se balkoni ne pretvaraju u cirkus.
Nove zgrade Kips-a iza Super Volija, imaju ostavu. Garaža i iz aparking mjesta ostava. Mi smo tamo gledali samo ostavu, ali nam je iskočila jedn abolj aponuda u zgradi pored naše. Dva parking mjesta i iza njih ostava.
Ali izdavati 3m2 za 50eur aooo. Pa to je ništa za restorane, svakako oni imaju uglavnom suterene.
U te Kipsove zgrade su ostave od 4-40 kvadrata. U januaru prošle godine kvadrat ostave je koštao 600 eura. Zgrade su još bile u izgradnji, a stanovi su se prodavali i za 1350 po kvadratu ako se kupuje i garaža (dvosobni stanovi). Dva mjeseca kasnije, u martu mjesecu, kvadrat stana je bio 1550 eura.

Čini mi se da kod Mljekare cijena nikad nije bila 1200€. Možda u izgradnji. Znam da je Baća pojedinima prodavao i po 900€ i to u doba kad je kvadrat već bio makar 1500. Ali tu se radilo o ljudima poput onog bivšeg viceguvernera cbcg što je snimljen da reketira Kneževića i nekog njegovog društva.