Results 1 to 25 of 7790

Thread: Trumpova Amerika sa saveznicima & ostatak svijeta

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    453
    Thanks Thanks Received 
    2,944
    Thanked in
    1,459 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ja sam ovdje igrom slučaja nekolicini Ukrajinaca pomogao(logistički, kao i nekolicini Rusa koji su na brzinu zbrisali od mobilizacije), ne kažem da sam im spasio život ali sam prilično siguran da sam uradio više za njih nego ti

Marina je umjetnica samo za uvrnute umove, KPGS umjetnost koja "izaziva reakciju" možeš misliti baš je neki veliki mozak potreban da napraviš neki idiotski performans, eto i njen kolega Alefantis kod koga su svraćale demokrate je veliki umjetnik, sa sve slikama sa aluzijama mučenja djece po instagramu(koji je poslije sakrio i obrisao)
    Opet ti o Alefantisu. Koliko imas godina? Sve informacije su ti na dohvatu ruke, majka te nemala. Nemas opravdanje da i dalje vjerujes u najretardiraniju teoriju zavjere koju je neki bolesnik uspio da osmisli. Ne znam kako te nije sramota od samog sebe. Kako mozes uopste sebi da dozvolis da vjerujes u takve gluposti?

Ozbiljno sad, koliko imas godina?

Quote Originally Posted by NSX View Post
    sve slučajnost i teorije zavjere, kao i Epstein što se ubio tako što se baš slučajno tu pokvarila kamera, evo valjda i u to treba da vjerujemo
    Ne bih se na tvom mjestu zalijetao mnogo sa ovom teorijom zavjere. Prvo i osnovno, daleko najveci broj policajaca i tuzilaca u Americi su Republikanci, tako da ako je neko ubio Epsteina, po samoj logici je daleko veca sansa da su Republikanci bili umijesani. Dodatno, Epsein je ubijen za vrijeme Trampove administracije, a pri tom postoji i jedan slucaj zene koja je optuzila Trampa i Epsteina da su je silovali, tako da imas i motiv koji je daleko jasniji. Sa druge strane, za Demokrate imas samo teorije zavjere iz kuhilje Republikanskih propagandnih fejkera poput Project Veritas i sl. koji bukvalno izmisljaju teorije zavjere za Republikansku partiju.

Doduse, ako je ubijen, najveca vjerovatnoca je da ga je ubila Ghislaine Maxwell i to da bi sebe spasila a ne zbog nekih politicara.
    Last edited by VanjaTheMan; 19-01-23 at 21:22.
    My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)