Originally Posted by
Rodion Romanovich
Kad? Dje? Kako?
Jesu li bili bilbordi? Da li je bilo reklama? Da li su mediji svakodnevno instruisali kako treba da se izjasni? Da li su pozivali poznate licnosti i intelektualci i sl.?
Jedna strana je sve to radila, druga nije da znam, cak su bile velike polemike zasto se to nije radilo o cemu imas, vjerujem, na pdf Popis 2011. Ti nam ponudi nesto vise od "neka, nemoj".
Pored toga su bile i dvije kampanje. Prva da se Crnogorci izjasne kao Srbi u znak solidarnosti i druga da se ovi wannabe intelektualci i likovi "ja sam iznad toga" izjasne kao Dzedaji gdje su se samo Crnogorci izjasnili kao Dzedaji.
To imas i ovdje po forumu kad ekipa "mi smo iznad toga" dogovori i padne "pomirenje" i onda se Gando i kimmi moraju da se sisaju jer druga strana nije nikad "iznad toga" i uvijek izda jer uvijek stremi ka samo jednom cilju a on nije gradjanska i demokratska CG. To je ja mislim vise svakome jasno da ne treba previse i pricati. Stvarnost sve to uveliko potvrdjuje a dvostruki arsini pojedinaca na forumu vise su i njima samima ocigledni.
Није било тако давно.
Познато лице "извођач радова"
https://www.vijesti.me/amp/365519/nv...pisnu-kampanju
Да одмах речем немам никаквих проблема ни са једном кампањом, само нек се паре троше.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Bookmarks