Originally Posted by
guvarana
Opet ti kažem, potpuno promašuješ sa tom pričom jer ne znaš sa kime razgovaraš sa druge strane.
Isto tako, tu tvoju zamaljovu retoriku možeš prodavati krezavim brđanima i njima sličnim, osamdesetoeticama i lokalnim fašisoidima i kvazipatriotama.
Ja sam možda relativno mlad, ali mi životnog iskustva ne fali, a vi što ste rat pratili u novine ili eventualno bili do Dubrovnika po bijelu tehniku me puštite moralisanja.
Sent from my OnePlus 8 Pro using Tapatalk
Rece jedan fasiodni kvazi ptriota jednom takvom kao ti, Kiru Radovicu cuvenome "Gopsodine Radovicu, voda najvise huči tamo dje je plitka, a vi gospodine mnogo hučite"
I jeste, bilo dosta ith koji su isli po bijelu tehniku oko Dubrovnika. Ali bilo je i onih koji su iskreno posli da brane tudja ognjista i tamo ostavili zivot, dok ste vi pobjegli glavom bez obzira na namjestite svoje goozice dje valja (ne podje ni jedan u Mojkovac ili BIjelo polje, no svi na more i u Podgoricu),da bi takvi kao ti vezgali okolo i nazivali ih fastima i slicnim imenima.
Problem mladih je sto misle da imaju mnogo iskustva i to im se nekad vrati kao bumerang.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Bookmarks