Results 1 to 25 of 14337

Thread: Iz raznih medija [Edicija 2022]

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    4,281
    Thanks Thanks Received 
    8,266
    Thanked in
    3,144 Posts

Quote Originally Posted by mneonly View Post
    Kad sam vidio da ti je Mojsije lajkovao ovaj post stomak me zabolio istog momenta... a onda je napisao post đe se ipak otkrio da je protiv EU...
    Uradio je to kao po običaju sve kao da neće, zamotano skroz, a ja sam ga pročitao prvog dana da je on protiv građanske CG i da njega interesuje "ono" tj. nešto drugo... Dakle dajem onu moju etiketu i opis na slovo F.

Tako da si i ti kao ja da uđemo u EU kako god to a znači samo jedno. Kako god samo NE sa DFom jer je to onda nemoguće...
    I ne sa onima što zagovaraju "Zatvoreni Balkan" jer to nije kompatabilno sa EU.

Brzo će maske da padnu tj. one su odavno pale, sve sam vam rekao davno samo se nadam da što brže uđemo u tu fazu i da krene igra "izbaci uljeza" koja se odnosi na čišćenje scene strana, grupa i pojedinaca koji blokiraju napredak Crne Gore.

A po meni veoma je lako i nameće se, samo ne mogu skroz da tvrdim jer smo na prošle izbore imali trojanskog konja.
    Dakle saradnja svih građanskih partija na temeljima državne i evropske politike.

Samo ne treba glasat ove što će taj glas da daju antiCG i antiEU partijama i nema greške.
    Druze, ti si protiv EU jer podrzavas one koji su nas zavili u crno i rade sve protiv toga da udjemo u EU.

Ne mogu ni ljut da budem na tebe, nego mi te zao zbog tvoj ogranicenog intelekta i nemogucnosti da odrastes u personu koja je potrebna ovom drustvu da se oporavi. Umjesto toga si na branicu mafijaskih partija.

I upravo zbog toga sto ova drzava pociva na ljudima ogranicenog intelekta, mi tamo nikad necemo uci.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

2. The Following 7 Users Say Thank You to Mojsije For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)