Originally Posted by
joni
A od tada ni tastova po Amerikama
Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
Kunem ti se pogledao dolje u tanjir, pa onda u cerku, pa u mene, na kraju u suprugu. Bez jedne rijeci da progovori. Nije znao dal ga zajebavamo ili ne. A ono super salata bila - grilovana piletina povrh zelene salate i svakakvog isjeckanog svjezeg povrca.
Dolazili su jos tri cetiri puta, ali nam je dato do znanja da ne moramo mi vise za njih kuvat. - Vi ionako radite po cio dan, dodjete doma pa ste umorni, ne morate razmisljat sto cemo mi. Mi cemo o nama sami brinut sto i kako za rucak i veceru. Books of knjige. 
Anyway, on topic, danas bijah da rucah kinesku u Zheng He....narucih kisjelo ljutu corbu bila nista posebno, falilo malo vise zacina, i Gombao piletinu (piletina, povrce i kikiriki). Stigla piletina bez rize. Prvi put u kineski restoran da jedem a da riza nije posluzena sa jelom. Reko pusti u zurbi sam, nemam mu kad trazit da mi donese. Onako, probacu ih ponovo. Bilo je jos jela koja me interesuju.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Bookmarks