Results 1 to 25 of 7598

Thread: Vlada Crne Gore, 43. saziv

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Thanks Thanks Given 
    7,009
    Thanks Thanks Received 
    693
    Thanked in
    404 Posts

Quote Originally Posted by kimmi View Post
    Dodaj SDP i manjine i eto većine, mada bi bilo bolje i bez SDPa i bez UCG, jer su i jedni i drugi desno previše. Ali realnije da ne može bez njih, a ako bude moglo bez nekoga ispašće UCG iz kombinacije, jer imaju rusofilske debile koji po televizijama idu sa amblemom Z (Brdža).

Ja se nešto nadam da će ES biti na 20%+ a Demokrate na jednocifrene. Mislim da su nakon svega Demokrate zaslužile da budu kažnjene.

Uostalom, ne kapiram zašto bi neko glasao Borisa Bogdanovića, Aleksu, Danila Šaranovića, Vlada Martinovića, Moma smarača, Rovča Teslu, onu Vujovićku što je ušla u skupštinski odbor da bi putovala... kad je u ES neuporedivo kvalitetnija, normalnija i prije svega znavenija ekipa. Plus su Demokrate koritaška sekta klimoglavaca Borisa Bogdanovića, a u ES ipak neki drugačiji profili ljudi. U Demokratama podmladak SNPa koji nema radnog staža i iskustva van politike, dok u ES ljudi koji su se uključili u politiku nakon što su se ostvarili na profesionalnom planu.

Čujem da BB plače da ide sa ES u koaliciju, nadam se da će im reći MRŠ.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
    Sto bi ih neko glasao?
    Mozda jer su najcistijeg obraza ostali posle svega sto se desilo od poslednjih izbora(ne racunajuci ES). A to sto im stavljas na teret oko zaposljavanja su radili bukvalno svi, isto ili jos vise, kako je ko mogao. Pa kad to skines svima, ovi isplivaju kao najbolji.

Ja recimo nikako ne mogu da pojmim da bi neko glasao URU posle svega, bas nikako.

A pogresno cujes, ja evo mjesecima slusam da je upravo obratno, i da se Demokrate neckaju zbog prakticnih stvari - ES se jos nije samostalno izmjerio na izborima, i sve je jedna velika nepoznata koliko stvarno vrijede u predizbornoj koaliciji. Za post izbornu su svakako za.

Sent from my phone

2. The Following 2 Users Say Thank You to nikolaf7 For This Useful Post:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)