Quote Originally Posted by Rvasanin View Post
E sad ovako....Nikad u zivotu nisam radio teretanu, vratilo sanjam zbog kilaze, razboj takodje.Sklekove na propadanje mogu da radim, trbusnih mogu isto dosta.Imam oko 100 kg na 193 cm visine.Stomacina klasicna pivska, grudi nidje na pomolu, ramena jaka jer sam trenirao odbojku nekih 5 godina...O definiciji je smijesno govorit
Zanima me sledece.S obzirom da imam mase sasvim dovoljno, na koji nacin treba da pocnem da radim teretanu jer me interesuje najvise definicija, pored naravno "napumpavanja" grudi posto se to i ne primjecuje da imam?
Uz teretanu naravno ide trcanje i NADAM SE udaranje u dzak!
:smile: za mene je to tvoje stanje katastrofalno.Isto ka da si mi postavio nečesovi preteški zadatak iz matematike.
Znaš što tebe treba najviše?Volja.Bez volje teško da ćeš nešto napravit.
Što se tiče stomaka,tu ti ne umijem pomoć,jer nisam imao problema sa salom,ali vremenom će se skidat što god radio.
Za definiciju,koliko ja znam,najbolje je da radiš sa srednjim težinama,i malo brže,ali ja znam da ćeš ti brzo da ih bačiš i da uzmeš prave tegije.
Radi vježbe za sve djelove tijela,i slobodno nećeš se više debljat dok god treniraš,nego će polako iz sala da izranjaju mišići.
Za grudi ti ne preporučujem posebne vježbe, nego radi prvo te osnovne (vratilo,bendz i razboj),pa imaš kad ostale.
Ne trčim koliko li kornjača,no ću da počnem sad kad "svane dan".
Na dzak radim od skoro,i ne znam kako utiče na mišiće,pa ću vremenom viđet što će se iz toga "izleć".